Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1997g700kcal92.2g38.9g6g49.9g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus320g1118kcal44.7g1.6g102.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1597g5273kcal31.9g47.9g559.1g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%799g1837kcal231.6g20g95.8g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 16g51kcal2.4g2.9g2.1g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9536g17959kcal805.6g222.6g1530.4g111.8g
Valittu annoskoko4768g8979kcal402.8g111.3g765.2g55.9g
Annoskoko puolitettuna2384g4490kcal201.4g55.7g382.6g28g
Arvot/100g100g188kcal8.4g2.3g16g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994