Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki225g126kcal19.1g11.2g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu54g68kcal5.9g0.2g4.9g0g
Leivinjauhe 2.3g4kcal0.1g0.9g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti20g99kcal5g6.7g5.8g5.8g
Soijajauho rasvainen 18g84kcal6.2g4.2g4.2g2.1g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 158g596kcal43.9g0g47.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g1954kcal160.4g46.4g125.2g15.8g
Valittu annoskoko477g977kcal80.2g23.2g62.6g7.9g
Annoskoko puolitettuna239g489kcal40.1g11.6g31.3g4g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595