Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g388g609kcal84.6g0g27.5g0g
Ruskea suuruste, Maizena14g54kcal0.1g13g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Paprikajauhe 5.6g18kcal0.8g1g0.7g2.1g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 3.1g6.6kcal0.9g0.2g0.2g0g
Chili paprika punainen5.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g1410kcal174.4g34.8g57.2g6.2g
Valittu annoskoko477g705kcal87.2g17.4g28.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna239g352kcal43.6g8.7g14.3g1.6g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.6g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449