Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g150g36kcal1.8g5.1g0.3g3.1g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g38g131kcal2.2g28.5g0.6g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha60g100kcal11.4g0g6g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.6g1.7kcal0g0.3g0g0g
Siirappi 6g18kcal0g4.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g603kcal32.4g81g14g9g
Valittu annoskoko477g301kcal16.2g40.5g7g4.5g
Annoskoko puolitettuna239g151kcal8.1g20.3g3.5g2.3g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147943