Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g3.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 20g179kcal0g0g20.3g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g23g79kcal2.9g15.8g0.3g1.2g
Tattarijauho, Vijatuote18g63kcal2.3g12.6g0.3g1g
Kaurahiutale 36g135kcal5.2g20.6g2.6g3.6g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g117g399kcal2.3g91.4g2g8.2g
Porkkana 32g10kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g1731kcal25.8g284.4g51.2g29.6g
Valittu annoskoko477g865kcal12.9g142.2g25.6g14.8g
Annoskoko puolitettuna239g433kcal6.5g71.1g12.8g7.4g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041