Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g75g54kcal1.9g12.6g0.1g0g
Juuriselleri 56g18kcal0.7g2.6g0.1g1.7g
Palsternakka 75g48kcal0.4g8.8g0.3g3.4g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.7g0.1g0.7g
Fenkoli, annos 100g38g12kcal0.5g2.7g0.1g1.2g
Rypsiöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g75g71kcal6g10.5g0.5g6g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 24g8kcal0.2g1.4g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g552kcal21.6g96.6g7.2g27.2g
Valittu annoskoko477g276kcal10.8g48.3g3.6g13.6g
Annoskoko puolitettuna239g138kcal5.4g24.2g1.8g6.8g
Arvot/100g100g58kcal2.3g10.1g0.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347840