Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit180g373kcal27g3.8g27.4g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)117g47kcal2g9.6g0.1g1.6g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g90g315kcal11.7g64.8g1.1g2.1g
Juustodippi, Pirkka 300g90g117kcal2.8g1.5g11.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g1703kcal87g159.4g79.4g7.4g
Valittu annoskoko477g851kcal43.5g79.7g39.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna239g426kcal21.8g39.9g19.9g1.9g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355217