Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)108g119kcal24.8g0g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 49g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g147g485kcal23.5g91.1g2.9g8.8g
Arkirae (Valio), annos 100g58g41kcal7g2g0.6g0g
Ketsuppi 23g21kcal0.3g4.3g0.1g0.3g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)67g18kcal2.2g2.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g1519kcal128.6g201.6g19.6g19g
Valittu annoskoko477g759kcal64.3g100.8g9.8g9.5g
Annoskoko puolitettuna239g380kcal32.2g50.4g4.9g4.8g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441