Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Rypsiöljy 25g223kcal0g0g25.2g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 27g193kcal0g0.1g21.8g0g
Sokeri 48g193kcal0g47.6g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g84g321kcal1.5g78.5g0.3g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g117g47kcal0.6g11.7g0.6g0.6g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g34g202kcal7.1g2.2g18.2g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g45g82kcal6.4g3.2g4.8g27.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 34g113kcal0g27.4g0g0.5g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g2932kcal46.8g344g154.4g56.8g
Valittu annoskoko477g1466kcal23.4g172g77.2g28.4g
Annoskoko puolitettuna239g733kcal11.7g86g38.6g14.2g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36.1g16.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460255