Itämainen paella

Kuumenna öljy suuressa kattilassa.

Kuullota silputtu sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri.

Lisää riisi ja kuullot hetki.

Lisää vettä hiljalleen niin että riisi peittyy sekä kasvisliemikuutio.

Noin 10 min kuluttua lisää maustettu ruokakerma ja soija sekä loppu vesi.

Anna kiehahtaa ja lisää n. 1 kg kokonaisia puhdistettuja sinisimpukoita ja laita kansi päälle.

Tarkista välillä että kattilassa on tarpeeksi nestettä jotta simpukat höyrystyvät auki ja riisi ei pala pohjaan.

Kun simpukat ovat kypsiä lisää sulatetut katkaravut ja kuumenna.

Itse maustan aromatilla ja currylla sekä päälle limettimehua.

Tähänvoi laittaa myös esim mustekalaa tai vaaleaa kalaa kuten ahventa...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Jonsuli

Jonsuli sanoi...

Kuumenna öljy suuressa kattilassa. Kuullota silputtu sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri. Lisää riisi ja kuullot hetki. Lisää vettä hiljalleen niin että riisi peittyy sekä kasvisliemikuutio. Noin 10 min kuluttua lisää maustettu ruokakerma ja soija sek

torstai 10.12.2009 klo 11:29

AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g83g290kcal6.6g62.2g1.4g2.5g
Katkarapu 56g39kcal8.1g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Chili paprika punainen6.3g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu3.1g2.5kcal0.1g0.6g0g0.1g
Sinisimpukka vedessä 63g56kcal9.8g1.2g1.3g0g
Maustettu ruokakerma cocos & lime 5%78g59kcal1.8g4.1g3.8g0g
Soijakastike 4.7g2.8kcal0.2g0.4g0g0g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi157g0kcal0g0g0g0g
Seesamiöljy, Amoy4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Kasvisliemikuutio 3.4g11kcal0.3g0.5g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana955g1022kcal54.8g141.8g25.2g6.2g
Valittu annoskoko477g511kcal27.4g70.9g12.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna239g256kcal13.7g35.5g6.3g1.6g
Arvot/100g100g107kcal5.7g14.9g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151072