Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 94g178kcal25.5g0g8.5g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g15g11kcal0.7g1.9g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)84g71kcal0.8g2.9g5.8g0g
Tomaattimurska, 1 prk84g22kcal0.5g4.4g0.2g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.3g2.5g0.1g1g
Kirsikkatomaatti, 50g21g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0g
Basilika, tuore1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g2.1g5.4kcal0.3g0.2g0.4g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g104g365kcal11.5g77.3g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana955g1372kcal81.4g185.6g33g5.8g
Valittu annoskoko478g686kcal40.7g92.8g16.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna239g343kcal20.4g46.4g8.3g1.5g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357