Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g5g4.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Mantelirouhe, 1 rkl10g58kcal2.1g0.5g5g1.2g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl25g13kcal0g2.7g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g125g75kcal0.5g18.7g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä63g106kcal0.6g27.5g0.6g0g
Flora Vanilla 12%125g238kcal5.6g20g15g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g125g81kcal13.7g5.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana955g1150kcal45.2g151.6g42g3.4g
Valittu annoskoko478g575kcal22.6g75.8g21g1.7g
Annoskoko puolitettuna239g288kcal11.3g37.9g10.5g0.9g
Arvot/100g100g120kcal4.7g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59301