Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2160g605kcal13g128.5g4.3g54g
Peruna, vanha, kuorittu 1800g1370kcal33.8g279g3.6g18g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)612g367kcal6.1g27.5g24.5g3.7g
Kasvisliemikuutio, Knorr18g50kcal1.4g1.7g4.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9540g4883kcal113.2g890.6g74.2g158.2g
Valittu annoskoko4770g2441kcal56.6g445.3g37.1g79.1g
Annoskoko puolitettuna2385g1221kcal28.3g222.7g18.6g39.6g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305