Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka98g80kcal3.3g18.6g1g1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g518g181kcal5.2g35.2g2.6g7.2g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g700g245kcal7g45.5g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Ruokaöljy keskiarvo 59g519kcal0g0g58.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 490g88kcal2.7g12.2g2g3.4g
Kiinankaali 1189g238kcal18.6g26.8g3.6g10.7g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)42g42kcal3.1g7.1g0.2g0.9g
Vesi1399g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g210g59kcal1.3g12.5g0.4g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9548g2943kcal84.2g322.6g144.2g59.2g
Valittu annoskoko4774g1471kcal42.1g161.3g72.1g29.6g
Annoskoko puolitettuna2387g736kcal21.1g80.7g36.1g14.8g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.4g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929