Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g1753g1928kcal368g0g45.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g245g182kcal11g31.7g0.5g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g35g56kcal3.2g10.9g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1753g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35.1g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.9g0.3g0.9g
Herkkusieni 701g112kcal14.7g2.1g2.3g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9548g5379kcal805.8g123.4g168.6g30.4g
Valittu annoskoko4774g2689kcal402.9g61.7g84.3g15.2g
Annoskoko puolitettuna2387g1345kcal201.5g30.9g42.2g7.6g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006