Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 374g2009kcal3.4g2.6g224.5g0g
Sokeri 382g1549kcal0g381.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 269g384kcal33.7g0.8g27.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 438g1502kcal44.6g306.4g5.3g15.3g
Grahamjauho 370g1215kcal39.1g224.8g8.1g36.7g
Mustikka metsä- 1497g659kcal7.5g95.8g9g49.4g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g299g350kcal8.4g12g29.9g0g
Rahka Milbona748g509kcal91.3g29.2g1.5g0g
Sokeri 127g516kcal0g127.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 269g338kcal29.6g0.7g24.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9552g18080kcal515.2g2365.6g660.4g202.8g
Valittu annoskoko4776g9040kcal257.6g1182.8g330.2g101.4g
Annoskoko puolitettuna2388g4520kcal128.8g591.4g165.1g50.7g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163