Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g2397g7143kcal71.9g115.1g105.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)300g378kcal33g0.9g27g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g1798g5573kcal174.4g1112.8g37.8g107.9g
Sokeri 144g584kcal0g143.7g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Voi 120g869kcal1.4g0.5g97.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9552g29093kcal561.4g2746g535.4g215.8g
Valittu annoskoko4776g14547kcal280.7g1373g267.7g107.9g
Annoskoko puolitettuna2388g7273kcal140.4g686.5g133.9g54g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384975