Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g2003g3404kcal400.5g0g200.3g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g1001g250kcal15g45.1g3g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g1001g431kcal24g62.1g3g17g
Pirkka kermajuusto 17%160g465kcal49.7g2.6g27.2g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)601g421kcal72.1g21g6g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9552g10121kcal1122.6g261.6g499g34g
Valittu annoskoko4776g5060kcal561.3g130.8g249.5g17g
Annoskoko puolitettuna2388g2530kcal280.7g65.4g124.8g8.5g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936