Lohinen ruis-riisirisotto

Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.

Lisää ruis-riisisekoitus ja keitä 15-20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.

Riisin kiehuessa kuori punasipuli ja omena.

Hienonna sipuli ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa myös graavilohi pieniksi paloiksi.

Revi rucolan lehdet pienemmiksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna sipulia, omenaa ja herneitä.

Mausta kalamausteella.

Sekoita kuumaan ruis-riisisekoitukseen kasvisseos, lisää sekaan kala ja rucola.

Mausta sitruunamehulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Naanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruunamehu, laimentamaton75g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g601g318kcal34.2g31.8g6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g90g14kcal0.9g1.8g0.2g1.3g
Graavilohi, maustettu, annos 50g451g834kcal61.7g8.6g61.3g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 451g201kcal0.9g42.4g0.5g8.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Riisi & ruis (Risella)901g3064kcal81.1g639.8g17.1g72.1g
Kasvisliemi kuutio vähärasvainen Maggi30g57kcal0.9g8.1g2.4g0.1g
Vesi2103g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9552g9310kcal361.4g1473.2g205.2g165.4g
Valittu annoskoko4776g4655kcal180.7g736.6g102.6g82.7g
Annoskoko puolitettuna2388g2327kcal90.4g368.3g51.3g41.4g
Arvot/100g100g98kcal3.8g15.4g2.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66201