Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Paprikajauhe 0.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Linssi, punainen, Go Green75g244kcal18g36.8g0.8g9g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g7g8.4kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.5g3.9g0g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka7.5g6.2kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana956g698kcal39.4g89.2g17g20.6g
Valittu annoskoko478g349kcal19.7g44.6g8.5g10.3g
Annoskoko puolitettuna239g175kcal9.9g22.3g4.3g5.2g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322442