Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 137g76kcal2.2g18.1g0.2g1.2g
Lohifilee 82g160kcal15.3g0g11.1g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%11g77kcal0g0g8.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.5g0.1g0.4g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 179g60kcal5.5g8.7g0.2g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g36g71kcal3.6g1.7g5.4g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 21g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana957g1024kcal60.8g72.2g55.6g3.2g
Valittu annoskoko479g512kcal30.4g36.1g27.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna239g256kcal15.2g18.1g13.9g0.8g
Arvot/100g100g107kcal6.4g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983