Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali312g66kcal3.7g10.6g0.6g6.6g
Lihaliemi laimennettu 21g3.9kcal0g0.6g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 125g277kcal21.9g0g21.2g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g6.2g22kcal0.1g5.6g0g0g
Voi 15g106kcal0.2g0.1g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana957g948kcal51.8g33.8g67.4g13.2g
Valittu annoskoko479g474kcal25.9g16.9g33.7g6.6g
Annoskoko puolitettuna239g237kcal13g8.5g16.9g3.3g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893