Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 108g133kcal22.9g0g4.5g0g
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 15g11kcal0.7g1.9g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)2.1g12kcal0g0g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g119g71kcal1.8g15.4g0.1g1.1g
Oliiviöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Paprika punainen 37g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g14kcal0.4g2.9g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana958g682kcal53.8g48.4g29.2g5.4g
Valittu annoskoko479g341kcal26.9g24.2g14.6g2.7g
Annoskoko puolitettuna240g171kcal13.5g12.1g7.3g1.4g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84236