Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 960g1903kcal25.2g7.4g186.2g64.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g944g255kcal12.3g45.3g1.9g16g
Katkarapu, rainbow1440g1440kcal331.2g0g13g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio800g1120kcal22.4g52g96g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g240g432kcal4.1g26.4g36g0g
Tilli, tuore 400g120kcal14.8g3.6g3.2g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9568g10538kcal820g269.4g672.6g177.4g
Valittu annoskoko4784g5269kcal410g134.7g336.3g88.7g
Annoskoko puolitettuna2392g2635kcal205g67.4g168.2g44.4g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430