Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas500g1400kcal95g0g110g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Voi 120g871kcal1.4g0.5g97.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Ruokakerma Valio 5%800g480kcal9.6g22.4g40g0g
Poronliha 600g764kcal129.4g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9568g8207kcal508.4g239.2g573g15.2g
Valittu annoskoko4784g4104kcal254.2g119.6g286.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna2392g2052kcal127.1g59.8g143.3g3.8g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283