Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g934g280kcal43g18.7g2.8g14.9g
Broilerifilee, marinoimaton934g1000kcal215.8g0g14g0g
Sipuli (kuorittu)526g142kcal6.8g25.2g1.1g8.9g
Kananmuna kuoreton 350g500kcal43.8g1.1g35.9g0g
Maito, Kevyt1401g645kcal44.8g67.3g21g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa467g1401kcal107.4g0g107.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g175g455kcal47.3g0g29.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9576g8846kcal1017.8g224.6g424g47.6g
Valittu annoskoko4788g4423kcal508.9g112.3g212g23.8g
Annoskoko puolitettuna2394g2212kcal254.5g56.2g106g11.9g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555