Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 3600g935kcal56.2g126g7.2g68.4g
Voi 360g2612kcal4.3g1.4g292.7g0g
Sipuli (kuorittu)720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g108g22kcal0g7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9576g7524kcal139.8g338g602.6g161.2g
Valittu annoskoko4788g3762kcal69.9g169g301.3g80.6g
Annoskoko puolitettuna2394g1881kcal35g84.5g150.7g40.3g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180