Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g595g446kcal107.1g3g5.9g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g437g1513kcal51.6g306.1g8.7g2.2g
Atria broilerin filesuikale maustamaton1050g1155kcal241.4g0g22g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Purjosipuli 700g160kcal12.7g16.8g1.4g14.7g
Kiinankaali 1050g210kcal16.4g23.6g3.1g9.4g
Ruokaöljy keskiarvo 47g417kcal0g0g47.2g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 525g188kcal21g13.6g3.7g7.9g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g105g189kcal2.6g44.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9576g8651kcal910.2g831.2g185g74.4g
Valittu annoskoko4788g4325kcal455.1g415.6g92.5g37.2g
Annoskoko puolitettuna2394g2163kcal227.6g207.8g46.3g18.6g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215094