Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1248g337kcal16.2g59.9g2.5g21.2g
Voi (perinteinen meijerivoi)186g1341kcal0.2g0.2g149g0g
Kananmuna, paistettu 1863g3763kcal238.3g6g313.7g0g
Pekoni rasvainen 680g2557kcal81.6g0g251.6g0g
Ranskankerma Valio810g2269kcal20.3g28.4g226.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9576g20534kcal713.2g189g1887.4g42.4g
Valittu annoskoko4788g10267kcal356.6g94.5g943.7g21.2g
Annoskoko puolitettuna2394g5134kcal178.3g47.3g471.9g10.6g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240