Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1491g2126kcal186.3g4.5g152.8g0g
Kuohukerma903g3072kcal18.1g27.1g316.2g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 136g528kcal2.9g3g56.9g0g
Paprika punainen 452g132kcal4.2g20.3g1.8g8.6g
Tonnikala öljyssä 1355g2572kcal367.5g0g122g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g452g92kcal2.7g17.2g1.4g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9576g17044kcal1163.4g144.2g1302.2g29.8g
Valittu annoskoko4788g8522kcal581.7g72.1g651.1g14.9g
Annoskoko puolitettuna2394g4261kcal290.9g36.1g325.6g7.5g
Arvot/100g100g178kcal12.1g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005