Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1202g721kcal18g156.2g1.2g10.8g
Vesi, vesijohtovesi 2003g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit200g52kcal1.8g9.6g0.6g4.6g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Ahven 741g625kcal126.4g0g12.6g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g501g601kcal17g18g50.1g0g
Kalaliemikuutio 22g67kcal2.2g7.5g3.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9576g4204kcal333.8g394.2g135.6g35.2g
Valittu annoskoko4788g2102kcal166.9g197.1g67.8g17.6g
Annoskoko puolitettuna2394g1051kcal83.5g98.6g33.9g8.8g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622