Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha90g149kcal17.1g0g9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.7g61kcal0g0g6.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g62g17kcal0.4g3.7g0.1g1.5g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Papu valkoinen, keitetty 113g121kcal9.5g15.8g0.4g7.9g
Tomaattimurska 90g27kcal0.5g4.8g0.2g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)9g13kcal0.4g0.8g0.9g0g
Harissa 1 annos = 30 g6.7g19kcal0.5g3.5g0.6g0g
Ketsuppi, Heinz6.7g7kcal0.1g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana958g844kcal57.8g63g36g23.4g
Valittu annoskoko479g422kcal28.9g31.5g18g11.7g
Annoskoko puolitettuna240g211kcal14.5g15.8g9g5.9g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468