Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 42g14kcal0.3g2.3g0.1g1.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.7g10kcal0.4g0.4g0.7g0.1g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 35g160kcal7.4g0g14.7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Tomaatti 31g7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Spagetti 21g69kcal2.2g14g0.2g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana959g564kcal26.8g38g32g7.8g
Valittu annoskoko479g282kcal13.4g19g16g3.9g
Annoskoko puolitettuna240g141kcal6.7g9.5g8g2g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218143