Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)75g15kcal0g4.9g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)150g1346kcal0g0g148.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton75g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g11g11kcal0.7g1.9g0g0g
Basilika, tuore 7.5g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g7.5g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana958g2789kcal2.6g17.8g297.4g1.2g
Valittu annoskoko479g1395kcal1.3g8.9g148.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna240g697kcal0.7g4.5g74.4g0.3g
Arvot/100g100g291kcal0.3g1.9g31g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423