Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Vehnäjauho puolikarkea 73g251kcal7.5g51.3g0.9g2.6g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen50g360kcal0g0g40g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g25g180kcal0.2g0.2g20g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g25g63kcal3.5g0.8g5g0g
Tomusokeri 1dl=60g63g250kcal0g62.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana959g3111kcal36.8g413.4g143g10g
Valittu annoskoko479g1556kcal18.4g206.7g71.5g5g
Annoskoko puolitettuna240g778kcal9.2g103.4g35.8g2.5g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081