Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton219g237kcal49.5g0g3.9g0g
Pekoni atria110g383kcal16.4g0g32.8g0g
Sieni rouskut, suolattu 70g18kcal1.1g1.6g0.4g2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.4g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 22g72kcal0.4g0.7g7.7g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni55g71kcal1.6g1.1g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana959g1572kcal138.6g8.2g103.8g4.2g
Valittu annoskoko480g786kcal69.3g4.1g51.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna240g393kcal34.7g2.1g26g1.1g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.9g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489