Jauhelihapiirakka (6lle)

Sekoita ½dl juoksevaa rasvaa, 3½dl vehnäjauhoja, ½dl kaurahiutaleita, 1½dl rasvatonta maitoa ja 2tl leivinjauhetta keskenään.

Laita taikina viileään.

Ruskista jauheliha (400g) ja mausta mielesi mukaan (esim.

ketsuppi, oregano, paprika...).

Painele taikina vuokaan ja täytä jauhelihalla.

Sekoita 2prk fraiche 5% ja 150g edam 23% raastetta keskenään ja levitä vuokaan jauhelihan päälle.

Paista 200asteessa n.45min.

Miituska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio fraiche 5%133g120kcal5.3g10.1g6.7g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g133g227kcal26.7g0g13.3g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)50g165kcal13.5g0g12g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g76g272kcal9.8g52.9g1.6g2.8g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen50g17kcal1.7g2.5g0g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl17g61kcal2.4g9.7g1.3g1.7g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton20g144kcal0g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g2011kcal118.8g150.4g101.8g9g
Valittu annoskoko480g1006kcal59.4g75.2g50.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna240g503kcal29.7g37.6g25.5g2.3g
Arvot/100g100g210kcal12.4g15.7g10.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34231