Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen200g51kcal1.8g9.2g0.8g4g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto250g700kcal47.5g0g55g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g800g336kcal12.8g68.8g0.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g100kcal4.8g0.6g8.8g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g500g135kcal4g25.5g2g14.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9580g5409kcal451g227.4g295.6g43.6g
Valittu annoskoko4790g2704kcal225.5g113.7g147.8g21.8g
Annoskoko puolitettuna2395g1352kcal112.8g56.9g73.9g10.9g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392757