Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 240g974kcal0g239.8g0g0g
Viinietikka balsami500g175kcal0g5g0g0g
Rypsiöljy rainbow1000g9000kcal0g0g1000g0g
Silakkafilee 3000g4311kcal480g0g267g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9580g28921kcal960g489.6g2534g0g
Valittu annoskoko4790g14461kcal480g244.8g1267g0g
Annoskoko puolitettuna2395g7230kcal240g122.4g633.5g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794