Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu120g96kcal2.2g21.4g1g2.4g
Soijakastike 432g261kcal22.3g41g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Fariinisokeri120g487kcal0g119.9g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g120g228kcal0g54g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g240g86kcal1.4g5.3g2.6g6.7g
Kuhafile, raaka3200g2304kcal518.4g0g22.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 160g1415kcal0g0g160g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9584g9970kcal1099g521.6g374.2g31.8g
Valittu annoskoko4792g4985kcal549.5g260.8g187.1g15.9g
Annoskoko puolitettuna2396g2493kcal274.8g130.4g93.6g8g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833