Kanaa parsakaalin ja herneiden kanssa

Paista kanapihvit panulla.

Siirrä syrjään lautaselle.

Huuhdo tarvitaessa pannu puhtaaksi ja lisää hippu öljyä pannuun ja parsakaalit.

Paista parsakaalit puoli kyypsiksi ja lisää paloiteltu kana ja puolikas limen mehu sekä noin desin verran vettä halutesassi suolaa.

Kansi päälle ja anna kypsyä muutaman minuutin ajan.

lisää lopuksi herneet ja kansi taas päälle anan hautua hetki kunnes parsakaali on täysin kypsää ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mona0211
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g2000g600kcal92g40g6g32g
Herne 480g331kcal24.3g44.9g1.9g14.9g
Lime, kuorittu, annos 50g200g72kcal1.2g4.4g2.2g5.6g
Kananpojan minuuttipihvi yrtti-valkosipuli (Kariniemi), annos 150g1200g1440kcal264g10.8g42g6g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9584g6866kcal763g200.2g328.2g117g
Valittu annoskoko4792g3433kcal381.5g100.1g164.1g58.5g
Annoskoko puolitettuna2396g1717kcal190.8g50.1g82.1g29.3g
Arvot/100g100g72kcal8g2.1g3.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326041