KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.2g1.6kcal0.3g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 5.3g16kcal0.5g2.8g0.1g0.7g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.5g10g0.2g0.5g
Flora culinesse2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Maitorahka (Pirkka)11g7.3kcal1.3g0.4g0g0g
Siirappi 1.8g5.3kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g191kcal7.2g29g4.2g2.8g
Valittu annoskoko48g95kcal3.6g14.5g2.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna24g48kcal1.8g7.3g1.1g0.7g
Arvot/100g100g199kcal7.5g30.2g4.4g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114584