Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%8.8g15kcal1.8g0g0.9g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g6.3g3.4kcal0.1g0.8g0g0g
Punajuuri 5.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.3g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g1.9g5.1kcal0.3g0g0.4g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g58kcal4.8g2.6g3.2g0.2g
Valittu annoskoko48g29kcal2.4g1.3g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna24g15kcal1.2g0.7g0.8g0.1g
Arvot/100g100g60kcal5g2.7g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114