Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu8.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g6.2g3.8kcal0.9g0.2g3.7g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.4kcal0g0.7g0g0g
Porkkanaraaste 200g13g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton13g20kcal1g0.5g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g176kcal6g5g22.4g0.6g
Valittu annoskoko48g88kcal3g2.5g11.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g44kcal1.5g1.3g5.6g0.2g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749