Nypyn lohikatkarapupiirakka

Tästä annoksesta tulee iso uunipannullinen.

Paista 220 asteessa 35 min uunin alaosassa.

Käytin siis 2 sunnuntaipiirakkapohjaa.

Pohjan päälle katkaravut, lohi silputtuna, vihannekset.

Pilkoin siis kaikki täyteainekset isoon kippaan, sekoitin sekaisin ja sitten kippasin pohjan päälle.

Tällä määrällä täytettä on runsaasti.

Päälle sitten kevytkermasta, kananmunista, juustoraasteesta ja mausteista sekoitettu liemi.

( ja tietysti samassa kipassa, missä sekoitin täytteen, ei lisää tiskejä nääs)

Toinen kerma oli valion yrttinen ruokakerma, kun sattui olemaan kaapissa.

Vähemmillä kaloreilla pääsisi jos molemmat 4 % Floran sekoitetta tai peräti maitoa.

Mausteena pippurisekoitusta, tilliä en punninnut.

Hiilihydraatteja melko vähän, sopinee myös niitä pelkääville

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai10g37kcal0.5g3.2g2.5g0.2g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 3.8g6.5kcal0.7g0g0.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%5g8kcal0.1g0.1g0.8g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)5g3kcal0.1g0.2g0.2g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)5g13kcal1.3g0.1g0.9g0g
Katkarapu, rainbow7.5g7.5kcal1.7g0g0.1g0g
Tilli, tuore 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 3.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 2.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g166kcal10g7.6g10.6g0.6g
Valittu annoskoko48g83kcal5g3.8g5.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna24g41kcal2.5g1.9g2.7g0.2g
Arvot/100g100g173kcal10.4g7.9g11g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448238