Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 4.9g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Ruohosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 8.6g12kcal0.7g1.5g0.2g0.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 7.5g4.8kcal0.2g0.4g0.3g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)7.5g11kcal1.2g0.3g0.6g0g
Rypsiöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 16g8.9kcal0.3g2.1g0g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g82kcal5g8.8g3g1.2g
Valittu annoskoko48g41kcal2.5g4.4g1.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna24g21kcal1.3g2.2g0.8g0.3g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.1g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69964