RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g9g30kcal0g0.3g3.6g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)3.2g10kcal0.4g2g0.1g0.4g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g14g46kcal1.9g8.9g0.3g0.8g
Raparperi 7.5g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.4kcal0g0.7g0g0g
Hermesetas-jauhe0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g226kcal8g26g10.4g3.2g
Valittu annoskoko48g113kcal4g13g5.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna24g56kcal2g6.5g2.6g0.8g
Arvot/100g100g235kcal8.3g27g10.8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435