Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g26g16kcal0.4g3.4g0g0.2g
Nakki, keskiarvo 11g26kcal1.2g0.1g2.3g0g
Kananmuna, paistettu 6g12kcal0.8g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g138kcal4.8g7.2g9.8g0.4g
Valittu annoskoko48g69kcal2.4g3.6g4.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g35kcal1.2g1.8g2.5g0.1g
Arvot/100g100g144kcal5g7.5g10.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094