Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)18g6.2kcal0.7g0.8g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.6g0.2g0.5g
Ruisjauho kokojyväjauho 7.7g24kcal0.7g4.3g0.1g1.1g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl4.6g16kcal0.6g2.9g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 2.6g7.9kcal0g2g0g0g
Hiiva 1.8g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g203kcal7.2g39.2g1g4g
Valittu annoskoko48g101kcal3.6g19.6g0.5g2g
Annoskoko puolitettuna24g51kcal1.8g9.8g0.3g1g
Arvot/100g100g211kcal7.5g40.7g1g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117271