Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)6.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen7g2.5kcal0g0.6g0g0.1g
Kalaliemikuutio 0.3g1kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 7.8g5.3kcal1.1g0g0.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%7.8g6.6kcal0.1g0.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana96g35kcal2.6g3g1.2g0.4g
Valittu annoskoko48g17kcal1.3g1.5g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g9kcal0.7g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g36kcal2.7g3.1g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123181